vilken kväll!

Det har bara tagit 1,5 timme att få lilla S att somna - hon som man bara brukar behöva lägga ner och pussa godnatt, på sin höjd peta in nappen på. Vaddå övertrött?! En och en halv timme!! My god vad jag ska vara tacksam för lättsamt barn hädanefter!

Kan bero på att storsyskonen kom hit idag och då är det ju helt plötsligt så mycket att titta på. lyssna på och att skratta åt. Att hon sen har tvångsbeteende i att öva på krypet varje vaken sekund gör ju att energidepåerna lätt blir totaltömda...

Jisses vilken träningsvärk man skulle ha om man rörde sig i hennes omfattning bara ett par timmar.
Hon är som en mask! Vänder, vrider och rör sig hela tiden. Står på knä och gungar, försöker tvinga sig framåt med vilja ser det ut som men när hon kommer sig framåt så blir det av slumpen och hon är lika oförmögen att röra sig som hon vill. Arg blir hon också! Bakåt som har funkat så bra sista veckorna har totalratats - nu är det bara framåt som gäller.

Lilla gumman vad hon kämpar! ♥

Älsklingen såg rätt sliten ut efter jobbet idag. Vi var vakna för länge i går kväll men så får det bli ibland då man har hittat den man aldrig vill sluta prata med. Men det är så mysigt att ligga i sängen, läsa i varsin bok (och jag läser en om Tour de France!!) och med jämna mellanrum så bara måste man ventilera nåt värdsligt som t.ex...varför är det alltid jobbigt att kliva upp på morgonen och varför finns det inte bilar utan reservdelar. Eller varför skiner alltid solen just på sovrumsfönstret än vilket väderstreck det ligger åt?
Han hade dessutom sjukt mycket motvind hemåt på sina nätta tur på 4 mil enkel väg. Jag har sagt det förr och kan göra det igen - jag kan INTE förstå tjusningen med cykelsporten! Men huvudsaken är ju att han gör det. Men jag ser tjusningen i hans ögon när han kommer hem efter 3-4 timmar ute i solen. Då värms även mitt ♥ av sporten.

Nu dags för sängen. Alla sover.
Även stora S som meckat med sin mobiltelefon som han tappat i cykelcrossbanan och även cyklat över. Men den verkar fungera. För tillfället. Pajar den får han ta nån som inte har nån Mp3-spelare eller några coola funktioner överhuvudtaget. Den förra telefonen gav upp efter ett hastigt dopp i en vattenpöl.

Var dag har sina bekymmer men i morgon är en annan dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0