nu är det snart dags för fredagsmys!

Vi åker snart iväg över kvällen till några kompisar och grillar. Jag har aldrig varit hem till dem då det är Älsklingens kompisar och vi inte hunnit träffas. De ska tydligen bo helt fantastiskt vid havet så det ska bli spännande och väldigt roligt.

Blir cola till mig då jag ska köra hem sen i kväll. Väl värt Älsklingen att ta sig en bira eller två (eller fler om han vill det).

Hoppas bara att det blir lite svalare för när AC´n i bilen har lagt av känns det här vädret vidrigt. Känns nästan som barnmisshandel att sätta in lilla S i den där kokande plåtburken, men men.
Vi har tid för felsökning den 11/7 så det är bara att hoppas att det bara är nån packning och påfyllning som behövs. Annars blir semestern LÅÅÅNG och VÄLDIGT VARM. Man kan inte lägga hur mycket pengar som helst på en gammal bil.

Har verkligen njutit av den här semesterveckan med bara lilla S hemma. Vi har betat av sak efter annan på vår to-do-list och snart är köket klart. Lite sistapyssel kvar - som vanligt - men halvgjort arbete är också gjort arbete ;-)

Nu drar vi!
Ha en bra kväll alla - det tänker vi ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0